Ponuda i Cena

Revolucija u Upravljanju Zgradama: Vaši Pouzdani Partneri

 

U vremenu kada je adaptacija na promene ključna, Profi Upravnik i BG Upravnik D.O.O. zajedno predstavljaju vašeg idealnog partnera u svetu upravljanja stambenim zajednicama. Naša zajednička misija je pružanje inovativnih, transparentnih i ekološki osveštenih rešenja za upravljanje zgradama, uz dodatan naglasak na energetsku efikasnost. U ovom sinergijskom pristupu, nudimo vam ne samo usluge upravljanja već i partnerstvo koje teži ka održivom i ekološki odgovornom životnom okruženju.

Prednosti Sinergije i Transparentnosti

Zahvaljujući našoj jedinstvenoj kolaboraciji, Profi Upravnik i BG Upravnik D.O.O. donose visok nivo organizovanosti i efikasnosti u upravljanju vašim zgradama, osiguravajući da svaki proces bude transparentan i bez mogućnosti zloupotrebe. Kroz našu saradnju, celokupan tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju, garantujući da upravljanje vašom zgradom bude u skladu s najvišim standardima.

Inovacije u Servisu i Kontroli

Ponosni smo što vam možemo predstaviti našeg virtuelnog asistenta, “Maksimilian AI Upravnik”, dostupan 24/7 preko našeg Call centra. Maksimilian predstavlja revoluciju u komunikaciji i pružanju hitnih usluga, omogućavajući brz i efikasan odgovor na sve vaše potrebe. Uz podršku Maksimiliana, garantujemo da nijedan vaš zahtev neće ostati nezapažen.

Energetska Efikasnost: Korak ka Zelenijoj Budućnosti

Uviđajući važnost energetske efikasnosti za održivi razvoj, Profi Upravnik i BG Upravnik D.O.O. usmereni su na implementaciju mera koje doprinose smanjenju energetske potrošnje i emisije štetnih gasova. Naš pristup obuhvata savetovanje i podršku u implementaciji energetski efikasnih rešenja, čime ne samo da doprinosimo očuvanju okoline već i ostvarujemo značajne uštede za sve stanare.

Dostupnost i Brze Intervencije

Naša posvećenost pružanju podrške i brzih rešenja vidljiva je kroz non-stop dostupnost Maksimiliana, našeg AI asistenta, kao i profesionalnih upravnika i koordinatora koji su tu za vas. Bez obzira na vaš zahtev ili problem, možete biti sigurni da će biti brzo i efikasno rešen.

Pristupačnost za Sve

Verujemo da kvalitetno upravljanje zgradama treba da bude dostupno svima. Zato nudimo konkurentne cene koje reflektuju potrebe i mogućnosti različitih zgrada, osiguravajući da svaka zgrada dobije najbolju moguću uslugu.

Upravljanje zgradama do 8 stanova 4800 din po zgradi

Upravljanje zgradama 9-13 stanova 500 din/stanu

Upravljanje zgradama 14-19 stanova 450 din/stanu

Upravljanje zgradama 20-29 stanova 400 din/stanu

Upravljanje zgradama 30 i vise stanova 360 din/stanu

Kroz našu posvećenost transparentnosti, energetskoj efikasnosti i inovacijama, Profi Upravnik i BG Upravnik D.O.O. postavljaju nove standarde u upravljanju nekretninama. Pozivamo vas da se pridružite našoj rastućoj zajednici zadovoljnih klijenata i zajedno sa nama krenete putem ka održivijoj i zelenijoj budućnosti.

Za više informacija, kontaktirajte nas:

Zajedno stvaramo budućnost u kojoj je svaka zgrada model energetske efikasnosti, ekološke osvešćenosti i savršene organizovanosti. Vaši Profi Upravnik i BG Upravnik D.O.O.

A sad na srpskom jeziku ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Kako Smo Zajedno Zakucali: Vaša Ekipa za Čistu Desetku u Upravljanju Zgradama

E, pa ljudi, ako ste u potrazi za nekim ko će da vam sredi zgradu bez mnogo frke i sa puno poštovanja prema planeti, bacite oko na šta Profi i BG Upravnik nude. Mi smo tu da vam pokažemo kako se pravi posao radi – sa stilom, otvoreno i pošteno, a uz to i zeleno. Da, baš tako, mislimo i na vašu kintu, ali i na planetu.

Bez Cimanja, Samo Prava Stvar

Kod nas nema one, ‘ajde molim te, čekaj red’; mi smo ekipa koja radi ko švajcarski sat. Ne oslanjamo se na jednog čoveka da sve to vrti, nego imamo celu ekipu stručnjaka spremnu za akciju. Profi i BG zajedno znače da nema zezanja, sve je transparentno i svako ima uvid u šta se dešava s njegovom zgradom.

Uvek na Vezi, Bilo Kad, Bilo Gde

Zamislite da imate baš kul ortaka, virtuelnog, koji se zove Maksimilian AI Upravnik. Taj ortak je uvek tu, dan-noć, spreman da se čuje s vama. Nešto hitno treba? Maksim je tu pre nego što stignete da kažete ‘ups’. To je ta magija moderne tehnologije, brate, nikad nisi sam s problemom.

Zeleno, Dragi Moji, Zeleno

Ne pravimo se pametni, ali znamo koliko je bitno čuvati planetu. Zato smo full u energetskoj efikasnosti, smanjujemo račune i čuvamo prirodu. To je kao da dobijate dve stvari za cenu jedne – manji račun za struju i čistiju savest. Profi i BG Upravnik misle i na vaš džep i na Zemlju.

Uvek Dostupni, za Sve i Svašta

Nema više ‘ne mogu da dohvatim upravnika’; s nama ste uvek pokriveni. Bilo da je dan ili noć, naš Maksimilian AI, zajedno s celom ekipom profesionalaca, stoji na straži. Bilo kakav problem da imate, samo tutnite poruku ili pozovite, i kao po magiji – rešeno.

Za Svaku Zgradu Po Meri

Svi zaslužuju top servis, bez obzira na to koliko je zgrada velika ili mala. Nudimo cene koje ne lupaju po džepu i usluge koje su čista petica. Profi i BG Upravnik su tu da svaka zgrada zablista kako treba, bez izuzetka.

Upravljanje zgradama do 8 stanova 4800 din po zgradi

Upravljanje zgradama 9-13 stanova 500 din/stanu

Upravljanje zgradama 14-19 stanova 450 din/stanu

Upravljanje zgradama 20-29 stanova 400 din/stanu

Upravljanje zgradama 30 i vise stanova 360 din/stanu

Znači, ako hoćete da vaša zgrada bude mesto gde svi žive kao u bajci, a uz to da čuvate planetu i ne bacate pare, znate kome da se javite.

Kontaktirajte nas:

Ajde, pridružite se ekipi koja zna šta radi. Profi i BG Upravnik – zajedno pišemo pravila igre.